Arcturianen   

Evenals het leren werken met de Aarts-Engelen , de Lichtmeesters en de Lichtwereld heb ik de kans en de meest geweldige ervaringen ghad en nog steeds, om met de Arcturianen en andere rassen te werken, maar hierbij wil ik graag de Arcturianen  introduceren en ik voel me vereerd om dit  te mogen doen:  ik zou graag willen dat je een open geest hebt voor wat ik nu  ga vertellen. Uiteraard ben ik zelf van Arcturiaanse afkomst.

Als jij gelooft in Aartsengelen, dan moet je zeker niet dit prachtige ras overslaan omdat ze nauw samen werken met de engelen en heel  graag onze planeet en de gehele mensheid willen helpen in bewustzijnsgroei op weg naar de nieuwe aarde.Om als mensen te kunnen leven in eenheidsbewustzijn en liefde op de nieuwe aarde.

 

Wie zijn de Arcturianen?

De Arcturianen zijn een hoog ontwikkelde buitenaards ras (ET) afkomstig zijn van een ster systeem genaamd Arcturus  in het sterrenbeeld Boötes en is 36 lichtjaren verwijderd van de aarde! Ze bestaan ​​in de vijfde dimensie van ruimte en tijd en werken nauw samen met de Licht Meesters en de Engelen. Ze hebben docenten met veel andere beschavingen die hen helpen in hun pad van verlichting en  hemelvaart en nu ze zijn onze leraren als wij  willen dat ze dat zijn.

 

De Arcturianen zijn klein in fysieke gestalte, slechts drie tot vier voet groot, (91,4 – 122 cm) en slank. Ze lijken erg op elkaar, waar ze blij om zijn omdat het de kleingeestigheid van het vergelijken van uiterlijkheden uitwist, dat zo overheersend is in de Aardse gemeenschap. De Arcturianen zijn de meest liefdevolle en niet-oordelende wezens die je maar enigszins kan voorstellen. Hun huid heeft een blauw-groenige kleur. Meer blauw eerlijk gezegd. Ze hebben lange amandelvormige ogen. Ze hebben slechts drie vingers. Ze hebben het vermogen om objecten te verplaatsen met hun gedachten en ze zijn volledig telepathisch. Hun bron van voedsel is een schuimachtig vloeistof, dat hoog vitaliserend is voor hun gehele wezen.

 

Hun ogen zijn sterk donkerbruin of zwart. Hun belangrijkste orgaan om te zien is in feite hun telepathische natuur, niet hun fysieke ogen. Hun gehoor transcendeert gelijk met hun telepathische natuur. Ze hebben ook de mogelijkheid om met de achterkant van hun hoofd te voelen. De gemiddelde levensduur is van 350 tot 400 jaar. Hun hoog ontwikkelde spirituele natuur heeft hen toegestaan om veroudering te vermijden, omdat ze het vermogen hebben om tijd en ruimte te transcenderen. Ze beëindigen het leven wanneer het contract dat voor hun bestaan is opgesteld, voltooid is. Er is geen ziekte in Arcturus, dit was al eeuwen geleden uitgeschakeld.

 

In het Arcturiaanse systeem

zijn er geen extreme temperaturen. Hun beschaving heeft dualiteit getranscendeerd tot leven in eenheid. De beroepen op Arcturus zijn bepaald door de persoonlijke vibratiefrequentie en de kleuren in zijn/haar aura. Bijvoorbeeld degenen die voor kinderen moeten zorgen, moeten violet als overheersende kleur hebben in hun aura, want alleen de meest wijze zielen zijn toegestaan om zich met de jongeren te verbinden.

 

Hetzelfde is waar voor degenen die het is toegestaan om nieuw leven te geven. Ze worden gescreend en getest in termen van hun aurische en vibratiefrequenties, en wanneer ze door de Ouden gekozen worden om geboorte te geven aan een Arcturiaans kind, gaan mensen door een wonderbaarlijk proces. De vibraties van beide individuen zijn opgevoerd tot een 7 dimensionale frequentie voor het geboorteproces, om zeker te zijn dat meest hoge ontwikkelde zielen indalen. (de zevendimensionale frequentie is dat van de verheven meester).

 

Voortplanting is een eer op Arcturus en een van de meest hoog beschouwde beroepen. De eigenlijke daad van voortplanting wordt niet in fysieke zin gedaan zoals we kennen op aarde. Op Arcturus wordt het gedaan door een soort van geestelijke verbinding waarin manlijke en vrouwelijke energieën perfect uitgebalanceerd zijn. Door dit gedoseerde proces, schiet er een soort van elektronische kracht door de twee wezens, en het creëert een ander wezen dat een replica is van die verbinding.

 

De nieuwe levensvorm wordt dan naar een speciale kamer gebracht die de meest zuivere vibratiefrequentie waarborgt, totdat het wezen klaar is voor integratie in een familie-eenheid op Arcturus. Veel wezens van Arcturus zijn gezaaid op andere planeten omdat de hoge raad dit voorschreef als een grootse daad.

Op Arcturus is geen competitie. Elke gedachte, woord, daad en product wordt beoordeeld door zijn vermogen om een grotere vibratie, dichter bij God te realiseren. Als het dit niet doet, dan bestaat het niet op Arcturus. De frequentie van een persoon is direct gerelateerd aan het meesterschap dat hij heeft over zijn lichaam, emoties, gedachten, daden en creaties.


Arcturianen hebben totale meesterschap over deze aspecten van zichzelf. Ze hebben het vermogen ontwikkeld om het ego; het afgescheiden lagere op angst gebaseerde zelf, te transcenderen. Succes wordt alleen beoordeeld in termen van de maat van Lichtfrequentie.

Er zijn zelf s een soort van machines die constant de vibrerende frequenties checken die elk individu op de planeet manifesteert. Als een enkele Arcturiaan de feedback ontvangt dat hij niet matched met zijn eigen doelen voor de evolutie, dan sturen de Ouden onmiddellijk leraren om dit individu te helpen.

De Arcturianen zijn de hoeders van de aarde en zeer  zeer  begaan bij de evolutie van de mensheid en de evolutie van moeder aarde. Het nieuwe tijd is daar het Aquarius tijdperk en wij bevinden ons inmiddels op de de nieuwe aarde!

 

De Arcturianen

leren ons dat het meest fundamentele/belangrijke aspect van het leven in de vijfde dimensie Liefde is. Negativiteit, angst en schuld moeten overwonnen worden en verruild worden voor liefde en licht. De Arcturianen werken in nauwe verbinding met de Licht Meesters die zij noemen: De Witte Broederschap van het Al. Ze werken ook nauw samen met waar ze naar verwijzen als het Galactische Commando. De Arcturianen reizen in het universum in hun sterrenschepen, die ver ontwikkeld zijn in het hele universum. Een van de reden dat de Aarde niet aangevallen is bij oorlogs lievende negatieve buitenaardse is omdat de vergevorderde sterrenschepen van de Arcturianen deze gemeenschappen angst inboezemen. Hun schepen zijn van de allernieuwste technologie, ver voorbij elk iets dat tot nu toe bekend is. Een van hun sterrenschepen die om de aarde heen cirkelt, is het sterrenschip Athena, genoemd naar de Griekse Godin.

 

De Arcturiaanse gemeenschap wordt geregeerd door de Ouden, die gekozen zijn door de mensen van Arcturus vanwege hun ver ontwikkelde kennis, wijsheid en uitzonderlijk hoge vibraties. Hoe hoger de vibratie, hoe dichter iemand bij het Licht is (of de Geest, of God).

 

De Arcturianen zijn klein in fysieke gestalte, slechts drie tot vier voet groot, (91,4 – 122 cm) en slank. Ze lijken erg op elkaar, waar ze blij om zijn omdat het de kleingeestigheid van het vergelijken van uiterlijkheden uitwist, dat zo overheersend is in de Aardse gemeenschap. De Arcturianen zijn de meest liefdevolle en niet-oordelende wezens die je maar enigszins kan voorstellen. Hun huid heeft een groenige kleur. Ze hebben lange amandelvormige ogen. Ze hebben slechts drie vingers. Ze hebben het vermogen om objecten te verplaatsen met hun gedachten en ze zijn volledig telepathisch. Hun bron van voedsel is een schuimachtig vloeistof, dat hoog vitaliserend is voor hun gehele wezen.

 

Hun ogen zijn sterk donkerbruin of zwart. Hun belangrijkste orgaan om te zien is in feite hun telepathische natuur, niet hun fysieke ogen. Hun gehoor transcendeert gelijk met hun telepathische natuur. Ze hebben ook de mogelijkheid om met de achterkant van hun hoofd te voelen. De gemiddelde levensduur is van 350 tot 400 jaar. Hun hoog ontwikkelde spirituele natuur heeft hen toegestaan om veroudering te vermijden, omdat ze het vermogen hebben om tijd en ruimte te transcenderen. Ze beëindigen het leven wanneer het contract dat voor hun bestaan is opgesteld, voltooid is. Er is geen ziekte in Arcturus, dit was al eeuwen geleden uitgeschakeld.