Arcturian Healing

 

 

 

De Arcturianen zijn leidend in onze melkweg en hiermee de meest geavanceerde healing technici , die een aantal geavanceerde methoden gebruiken om losse en of of verwaarloosde DNA-strengen te kunnen her-activeren , inclusief de Chakra's. Deze werkwijzen omvatten de frequentie codes die als toetsen  de 13 Chakra’s ontgrendelen in alle 7 subtiele lichamen en de persoonlijke energie pod die is opgeborgen in de aarde die uitsluitend aan jou toebehoort.

 

Arcturian Healing Technologie is een zeer geavanceerde multidimensionale healing technologie die gebruikt wordt voor de geest, lichaam en ziel. Multidimensionaal betekent dat dit healing systeem werkt in alle dimensies zowel in het heden, verleden en de toekomst. Als je een Arcturian healing ontvangt in dit leven, ontvang je een healing in alle levens en in alle dimensies in het zelfde moment.

 

Deze hoog ontwikkelde healing technologie is in tegenstelling tot alle andere in de melkweg én complexer én completer dan elk ander systeem van healing aangeboden door andere soorten. Arcturianen maken gebruik van de meest geavanceerde tools en frequentie codes om de ultieme genezing en reiniging van alle 7 subtiele lichamen te verzekeren .

Niet alleen brengt dit healing systeem genezing maar het verhoogt tevens het spiritueel bewustzijn en helpt enorm in de weg naar verlichting. De Arcturiaanse kennis van Chakra en DNA reanimatie is ongeëvenaard.

 

De healing blijft lang doorwerken nadat de sessie is beëindigd, met het goede behoud hierbij van alle organen en de subtiele energie lichamen, deze blijven goed op peil tot de volgende healing sessie .