Hoe bereid ik mij voor op het ontvangen van een healing op afstand?

 

Hoe gaat het in zijn werk en hoe bereid je je er op voor?


Als je een healing op afstand ontvangt, Dan is het belangrijk dat je een rust moment voor jezelf hebt. Je bent dan al wat rustig, misschien eerst nog een blokje om. Zet gerust een zacht rustig meditatief muziekje op of iets anders wat je leuk vind. Je kunt ook een wierook of kaarsje branden of juist helemaal niets van dat. Doe wat goed voelt bij jou. Neem een ontspannen houding aan waarbij je ligt of zit en stel je ontvankelijk op. ls Als je ligt, dan leg je armen naast je lichaam met je handpalmen geopend naar boven

 

Hoe meer jij het toelaat, je dus open opstelt, zonder verwachtingen, hoe beter de energie zijn werk kan doen. Soms voel je wat koude, rillingen of dergelijke, dat kan allemaal. Soms wordt je heel erg warm of voel je als het ware een soort van warme deken om je heen.Laat het gebeuren en voel wat de healing je brengt. Sommige mensen krijgen beelden door of een spirituele ervaring.Dat is normaal.

 

Arcturian Energie  wil graag door je cellen, atomen en elektronen, heen werken, hierbij wordt je zelf-genezend vermogen direct geactiveerd . Ook worden er vaak oude stukken verdriet losgelaten, datgene wat aan heling onderhevig is wordt aangeraakt. Dus als je een emotie omhoog voelt komen, dan laat het toe, je bent aan het opschonen. Er kunnen soms ook gevoelens van weerstand ontstaan, om dat je ziel er dan nog even aan moet wennen zeg maar. Fysieke klachten worden direct minder, blokkades mogen worden opgelost en pijn klachten verminderen.

 

Mensen die helemaal niets voelen en of ervaren tijden het ontvangen van een healing, die staan nog niet helemaal open, zeg maar, hun ziel vind het dan nog een beetje eng om het helemaal toe te laten. Dit went steeds meer, naar mate je vaker healingen op afstand ontvangt. Hierbij wordt de energie afgestemd op de ontvangers. Dus iedereen ontvangt precies datgene wat hij of zij nodig heeft op dat moment in hun levens proces.

 

Weet ook dat bij iedere healing op afstand: Jouw beschermengelen en Gidsen aanwezig zijn. Zij doen er alles aan om er voor te zorgen dat jij je veilig voelt en geboren, zodat de Arcturian energie, beter tot je kan komen. En jij de fijne uitwerking van de healingen makkelijker kunt ervaren in je dagelijkse leven.

 

Na het ontvangen van een healing op afstand: drink minstens een groot glas water,

Aangezien er ook veel afvalstoffen vrijkomen en  die plas je zo weer makkelijker uit en blijven zo niet hangen in je lichaam .