Hopi Indianen : Wij zijn degenen waarop we hebben gewacht...

 

Ervaar, voel, beleef, wat de Hopi ons willen  brengen, in een healing meditatie ochtend.

Wat is hun werkelijke boodschap voor ons.....

Dit wist je nog niet over de Hopi indianen

De Hopi indianen geloven dat er meerdere werelden zijn

Ze stellen dat er in totaal negen tijdperken zijn.. We bevinden ons momenteel in de Vierde Wereld.

De bewoners doen regelmatig voorspellingen over hun eigen werelden

Ze voorspelden onder meer dat de Vierde Wereld binnenkort eindigt.

De Hopi indianen zijn verwant aan volken als de Mexicaanse Azteken en de Maya

Verschillende wetenschappers linken de leefwijze van de indianen aan die van de Azteken en de Maya. Het spirituele karakter hebben ze in ieder geval gemeen.

 

Voorspellingen  van de Hopi Indianen

http://www.fuzzyfun.nl/hopi-indianen-voorspelde-spinnenwebben-aan-de-hemel/

 

De Hopi geloven in een eeuwige cyclus van schepping en vernietiging. Hierdoor worden er onophoudelijk werelden geschapen en vernietigd. De eerste wereld werd vernietigd door vuur, de tweede door vorst en de derde door een zondvloed. Wij leven in de 4de wereld, deze wereld zou vol met pijn, leed en erg hard zijn.  De Hopi overleefden de vernietiging van de derde wereld door zich ondergronds terug te trekken. Dit zal nog tweemaal gebeuren, maar alleen zij met een puur hart kunnen deze plek betreden. Ondergronds leven de miermensen, zij worden beschreven als bleek met grote hoofden en zwarte ogen. Ze hebben kleine lichaampjes, met dunne armen en soms 6 vingers. De miermensen tonen verbazend veel overeenkomst met de greys uit moderne ontvoeringsverhalen

De Hopi vormen een indianenvolk in het noordoosten van Arizona in de Verenigde Staten van Amerika. Het is de meest westelijke groep van de Pueblo-indianen. Hopi is de afkorting van de term die het volk zelf gebruikt, Hopituh Sinom, ofwel "de mensen van Hopi". Vroeger werden de Hopi ook wel als Moki of Moqui betiteld. De Hopi spreken een dialect uit de taalfamilie der Uto-Azteekse talen. Het volk woont midden in het reservaat van de Navajo. Er zijn ongeveer 18.000 Hopi verdeeld over elf autonome dorpen, die wonen in hun karakteristieke, in terrassen gebouwde, Pueblo-gebouwen.